Pleje

 

Inden du skal tatoveres: På dagen hvor du skal tatoveres, så er det vigtigt, at du forinden har spist og drukket rigeligt med væske, samt at du er udhvilet. Udover anbefaler vi, at du har noget sødt med til under selve tatoveringsprocessen.

Efter du er blevet tatoveret: Efter din tatovering er færdig, så er det vigtigt, at filmen forbliver på i minimum 6-24 timer, således at der ikke kommer snavs på den nye tatovering, som endnu ikke er opheldet. Efterfølgende skal du vaske din nye tatovering med vand og neutral sæbe 2 gange dagligt, så den for optimal helningsproces, udover skal du smøre tatoveringen i et tyndt lag med panthenol salve 6 gange dagligt i 2-3 uger afhængig af heldingsprocessen.
Det er yderst vigtigt, at du ikke klør i din tatovering eller bruger andre cremer, da det kan formindske den optimale helningsproces. Ligeledes må du ikke påsætte filmen igen efter de gældende 6-24 timer, eller gå med stramtsiddende tøj i nærheden af den nye tatovering, da tatoveringen har brug for luft under helningen.