Tidsbestilling

Inden du booker tid hos Lifetime Tattoo, så gør vi dig opmærksom på følgende regler.


Ved booking af tid til din ønskede tatovering foreligger der et depositumsbeløb, som bliver fratrukket din tatoverings pris efter endt behandling. Det gældende depositumsbeløb kan ikke tilbagebetales. Kontakt os for booking af tid og nærmere information omkring det gældende depositum. 

 • Tatoveringsloven:
  I henhold til den danske tatoveringslov, så tattovere vi ikke på kunder, som er under 18 år, ej heller hvis der er givet lov af en gældende forældre/værge.
   
 • Inden du skal tattoveres:
  Vi anbefaler, at du for spist og drukket rigeligt, inden du skal tatoveres, samt at du er udhvilet. Ydermere er det en god idé, at du har noget sødt med til under selve tatoverings processen.

   
 • Efter du er blevet tattoveret:
  Når du er blevet tattoveret, så skal filmen forblive på i minimum 6-24 timer, hvorefter du skal vaske din tattovering med vand og neutral sæbe 2 gange dagligt, samt smøre et tyndt lag panthenol salve på 6 gange dagligt i 2-3 uger afhængig af helningsprocessen, således opnår du den pæneste tatovering. Når filmen er taget af efter de 6-24 timer, så må den ikke påsættes igen, da tatoveringen har brug for luft, for at kunne hele optimalt. Vi anbefaler ikke, at du bruger andre cremer, klør eller har tætsiddende tøj på i nærheden af den nye tatovering, da dette kan påvirke helningsprocessen af din nye tatovering.
   
 • Afbudsbetingelser:
  Hvis du er blevet forhindret i, at møde op til gældende planlagte tatovering, så skal afbud ske senest 48 timer før din gældende tid i hensyn til vores andre kunder, som hertil vil kunne få gavn af tiden. Afbud skal ske pr. telefon til 52 39 36 19

   
 • Afbudsbetingelser efter 48 timer:
  Hvis du vælger, at melde afbud efter de 48 timer, så bliver det gældende depositum af 500kr. ikke tilbagebetalt. Hvis du udebliver for din planlagte tid, så vil depositummet ligeledes heller ikke blive tilbagebetalt.
   
 • Børnebetingelser
  Vi er glade for både børn og dyr, men af hensyn til tattovøren, så kan han ikke afbryde processen undervejs. Så derfor bedes børn og dyr ikke medbringes i butikken. 

 

Tag dig god tid, det gør vi, da man ikke skal stresse en kunstner. 
 

Vi tager kun imod Mobilpay eller kontant.